Rust converter

RUST CONVERTER


Ne sadrži fosforne kiseline i nije štetat po okolinu.

Presto Rust Converter je emulzija sa dvostrukim efektom, rastvara, konvertuje-pretvara rđu u metal i podloga je za dalje bojenje.

Prekida i neutrališe proces korozije. Posle potrebnog vremena za reakciju idealan je prajmer i podloga koja omogućava optimalno prianjanje i tretman sledećim  slojem koji želite da upotrebite ( git ili lak ).

Može da se koristi pri svim poslovima u enterijeru i eksterijeru. Lako je primenjiv tokom održavanja gvožđa na ogradama, balusterima, nameštaju, delova na automobilima, kamionima, biciklima, motorima, čamcima i brodovima. I u bravarskim radionicama i domaćinstvu zamenjuje naporan i dugotrajan rad.

U prošlosti je postupak uklanjanja rđe zahtevao peskiranje, struganje, šmirglanje do golog metala, nanošenje prajmera pa boje.

Presto Rust Converter nudi atraktivnu alternativu. Korisnik Presto Rust Converter-a ne mora da koristi standardne metode uklanjanja rđe sa predmeta kojem je potrebna sanacija a prisustvo rđe je potrebno da bi ova emulzija bila efikasna.

Prvo razvijen za potrebe industrije sada je redovno prisutan na policama u prodavnicama auto delova i gvožđarama.

Prest – Rust Converter je efikasan samo ako se pravilno koristi. Iako ne morate da očistite rđu do metala potrebno je da pripremite površinu koju tretirate. Uklonite ljuspe rđe mekom žičanom četkom. Vodom isperite ostatke rastvorljivih soli i osušite. Pre upotrebe protresite bočicu.

Odvojite iz bočice samo količinu koja ja potrebna za posao i nikada ne vraćajte emulziju koju ste kontaminirali nazad u originalnu ambalažu. Nanesite izdašno ( 3 – 4 sloja u zavisnosti od stepena korozije ) na površinu koja se tretira. Posle 6-8 h može da se nanese boja, posle 24 h je idealno spreman za sledeći sloj. 250 ml je dovoljno za tretiranje oko 5 m².

Odložite proizvod na mesto gde ne postoji opasnost od mraza.

Jednom zamrznut proizvod nije za upotrebu.

PORUDŽBENI BROJEVI

Color   Product   Bundle   Art.No. 
 *  presto Rostumwandler 100ml  100 ml  603079
 *  presto Rostumwandler 250ml  250 ml  603086
* no color identification possible

The presentation of colors may deviate from the original color.